Meditationskudde Mantra Warm Grey - Love Generation

599 kr

- Fri Frakt (vid köp från 599:- annars 49:- i frakt)
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 2-4 dagars leveranstid

Meditationskudde Mantra Warm grey är en rund, brun/grå kudde med underbart vackert mönster i svart. På sidan är en broderad ett mantra "Om Mani Padme Hum " som betyder Juvelen i Lotusen och är ett av det mest använda mantrat i världen. Lotusen är en symbol för renhet och medkänsla

Meditationskudden eller sittpuffen är fylld med ekologiskt boveteskal. Ett hållbart, lättviktigt material som ger ett mycket bra stöd. En kudde i denna runa modell, även kallad Zen Zafu, passar de flesta sittställningar. Den är särskilt bra till diamantställning/seiza där du sitter på knä med kudden på högkant mellan vaderna/vristerna. Otroligt vacker meditationskudde som du kommer vilja ha framme i ditt hem som en inredningsdetalj.

Tillverkad i slitstark bomullscanvas med ett brett bärhandtag på sidan. Praktisk dragkedja som går hela vägen runt på undersidan av kudden vilket gör den mycket enkel att öppna om du t.ex vill ta ut hela innerkudden för att tvätta det yttre fodralet. Även innerkudden har en dragkedja så du lätt kan justera mängden boveteskal så det passar just din kropp.

  • Färg: Varm brun/grå
  • Mönster: Mantra broderat på sidan i svart
  • Mått: ca 15cm hög, diameter 30cm
  • Vikt: ca 1,7 kg
  • Material: Yttre: Bomullscanvas, Inre: oblekt bomull
  • Fyllning: Ekologiskt boveteskal

Användning och skötsel

Rengöring: Torka av mattan med en trasa som är fuktad med varmt vatten och lite vinäger. Låt sedan mattan lufttorka hängande. Du kan också torka av mattan på detta sätt när den är ny för att avlägsna den hinna som du kan uppleva att mattan har när du precis börjat använda den.

Greppet blir bättre ju mer du använder den. Vill du snabba på ett bra grepp, skrubba ytan lätt med en handfull grovt havssalt. Ta bort saltet med en fuktig trasa och låt mattan lufttorka.

OBS! Mattan kan kännas hal när den är våt. Om du svettas mycket, använd en yogahandduk på mattan för ett säkert grepp.

Alla Love Generations PVC Yogamattor är tvättbara i maskin. Vi rekommenderar dock att du undviker det om möjligt, då mattan får en längre livslängd om du rengör den för hand enligt ovan föreslagna metod.