STOR UTFÖRSÄLJNING

Meditationskudde Mantra Ivory white - Love Generation

665 kr

- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid

Meditationskudde Mantra Ivory White är en rund, elfenbensvit kudde med underbart vackert mönster i silvergrått. På sidan finns ett broderat mantra "Om Mani Padme Hum " som betyder Juvelen i Lotusen och är ett av det mest använda mantrat i världen. Lotusen är en symbol för renhet och medkänsla. 

Meditationskudden eller sittpuffen är fylld med ekologiskt boveteskal. Ett hållbart, lättviktigt material som ger ett mycket bra stöd. En kudde i denna runa modell, även kallad Zen Zafu, passar de flesta sittställningar. Den är särskilt bra till diamantställning/seiza där du sitter på knä med kudden på högkant mellan vaderna/vristerna. Otroligt vacker meditationskudde som du kommer vilja ha framme i ditt hem som en inredningsdetalj.

Tillverkad i slitstark bomullscanvas med ett brett bärhandtag på sidan. Praktisk dragkedja som går hela vägen runt på undersidan av kudden vilket gör den mycket enkel att öppna om du t.ex vill ta ut hela innerkudden för att tvätta det yttre fodralet. Även innerkudden har en dragkedja så du lätt kan justera mängden boveteskal så det passar just din kropp.

  • Färg: Ivory white
  • Mönster: Mantra broderad i grå/silver
  • Mått: ca 15cm hög, diameter 30cm
  • Vikt: ca 1,7 kg
  • Material: Yttre: Bomullscanvas, Inre: oblekt bomull
  • Fyllning: Ekologiskt boveteskal