IDAG! Få unik boho-tygkasse som gåva*

Meditationskudde Halvmåne Svart - Nyttadesign

500 kr

- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid

Praktisk, Svart Meditationskudde med måtten 55 x 37 cm, justerbar höjd för maximal komfort. Kudden från Nyttadesign är avsedd att användas såväl i hemmet som i yogastudios. Denna bönformade modell lämpar sig för meditation, avslappning och vid amning.

Halvmåneformade meditationskuddar är perfekta för sittande meditationsställningar som halv lotus, Burmesisk, Seiza eller skräddarställning då den även ger stöd även för övre delen av låren. Kuddarna ger ett svalt, formstabilt stöd och anpassar sig efter din anatomi.

  • Färg: Svart
  • Mått: 50 x 37 cm, justerbar höjd
  • Vikt: Ca. 2.8 kg
  • Yttre material: 100% ekologiskt odlad bomull
  • Fyllning: Boveteskal
  • Märkt med Bra Miljöval

Från Maj 2020 är alla bolster, meditationskuddar & ögonkuddar vi har från Nytta Design märkta med symbolen Bra Miljöval. På så sätt vet du att textilierna som använts tillverkas på ett hållbart sätt och inte är skadliga för vare sig människa eller miljö. 

Skötsel:

Fodralet har en dragkedja så det är enkelt att ta av och går att tvätta i maskin på 40-60 grader. Innerpåse kan tömmas och tvättas på 40 grader. Torka hängande och stryk med medelvarmt järn.

Det bästa alternativ till att "tvätta" skalen är att lägga ut dem i solen. Solens UV-strålar har en desinficerande effekt och när skalen torkar i solljus drar de ihop sig och blir som nya. 

Boveteskal kan du också tvätta i maskin. Töm lämplig mängd skal i en tvättpåse och dra på en, men helst två extra tvättpåsar, utanpå denna. Skalen sväller cirka 1,5 gånger i volym så tvättpåsen ska därför inte vara full när du lägger den i maskinen. Tvättas sedan i 60 grader och centrifugera väl. Sprid ut dem på ett tygstycke eller grovt papper på golvet och låt dem torka i 20 gradig värme under minst 24 timmar.