Yogabolster i Ull - Äkta 100% merinoull

699 kr

- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 2-4 dagars leveranstid

Ullbolster är på väg! Gör en PREORDER idag för leverans under v. 42. Passa på att betala med Klarna för att slippa ligga ute med pengarna under tiden.
Yogabolster tillverkat i äkta 100% merinoull, mjukaste bolstret du kan tänka dig. Perfekt både till meditation och yoga, särskilt Yin yoga. Ett Yogabolster i Ull är både bekvämt och praktiskt att ha som ett mjukt stöd i olika yogapositioner eller under knäna i savasana. 

Fylld med boveteskal och har en dragkedja så du enkelt kan justera mängden bovete för att passa just dig. Praktiskt handtag så du enkelt kan bära ditt Yogabolster i ull med dig.

  • Tillverkad: Litauen
  • Cerifierad: WOOLMARK, OEKO-TEX
  • Mått: Ca 25 x 60 cm.
  • Material: 100% ren ny ull från WOOLMARK. Ullet är stickat i ett polyesternät. 
  • Vikt: Ca 4,5 kg

Tvätta överdraget för hand eller på skonsamt program (ull program), max 30 grader i tvättmaskin. Använd milt/skonsamt tvättmedel. Stryk ej. Torktumla inte. Ventileras så den torkar ordentligt

Äkta ullprodukter kan ha en mild till stark doft i början. Om du reagerar på doften så vädra yogabolstret i välventilerat utrymme tills doften har gett med sig.

Här kan du läsa om Woolmark och deras förhållningsregler gällande djurskötsel: https://www.woolmark.com/about/ethos/animals/