Balance Daily Kit

899 kr

- Fri frakt (över 599:-) och fria byten
- Fri paketinslagning (ange i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid
- Ingen faktura- eller expeditionsavgft

Balance Daily Kit är rogivande produkter som hjälper dig att få balans i livet. I kitet ingår den underbara boken "Ord för dagen - 365 texter för styrka & sinnesro" av Sofia Sivertsdotter. Boken innehåller tänkvärda texter, en för varje dag hela året. Perfekt att ha vid sängen och läsa en sida varje dag. Yogaoljan Balance är en ljuvlig olja i en praktisk roller för att lätt kunna applicera olja på pulspunkterna. Doftblandningen är lugnande och rogivande. Sist men inte minst ingår ett vackert Mala i Labradorite, en stärkande och beskyddande sten som kan hjälpa till att lugna sinnet.

Ord för dagen - 365 texter för styrka & sinnesro av Sofia Sivertsdotter

En bok till dig som längtar, hoppas eller är beredd att hoppa. Till dig som är stressad, känner dig överväldigad eller saknar riktning och mening. Till dig som vill fortsätta att gå med styrka och sinnesro och upptäcka allt som du kan bli, skapa och göra.

Ord för dagen ger dig hoppingivande, upplyftande och tänkvärda dagliga reflektioner. Texterna är korta och lättillgängliga för att kunna läsas på språng och lämnar dig med en känsla av tillförsikt och värme.


Yogaolja Balance, Yogandha 

Yogaoljan Balance är en unik aromterapi-blandning av gudomlig jasmin och uppfriskande cypress.  Andas in doften djupt för att balansera på varje nivå - i synnerhet hormonellt. Applicera "Balance" på din puls när du behöver balans och lugn i livet.

  • Jasmine en eterisk olja är känd som "kungen av blommor", i strid med sin feminina doft. Jasmine är den vita blomkrans sett utanför indiska tempel och draperad runt halsen av den dansande Shiva. Det balanserar på djupaste nivå.
  • Cypress eterisk olja balanserar alla vätskor i kroppen, är det avkopplande och tröstande. På mer subtil nivå cypress eterisk olja balanserar prana (chi ... energi ... kraften ...)
  • Salvia eterisk olja balanserar hypofysen - befälhavaren körtel i kroppen
  • Koriander - innehåller fytosanitära östrogen, en växtbaserad substans som liknar kroppens östrogen. Mycket användbart för hormonbalansen


Mala Indian Agat, Nouelle

Mala av Indisk agat. Indisk agat är ett utmärkt hjälpmedel för meditation och en kraftfull helande sten. Indisk agat ger fysisk styrka och känslomässig säkerhet.

  • 108 stenar.
  • Hänge av en silverfärgad Buddha och en handgjord nylontofs.
  • Stenarnas storlek: 6 mm. 
  • Färg: Varierande gröna och bruna toner.