Kristalljus glas MANIFEST 290 ml - Love & Stones

399 kr

- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 2-4 dagars leveranstid

Handtillverkat doftljus i glas med Aventurin.

Love & Stones handgjorda kristalljus, med naturligt sojavax från Sverige, tillverkat i Love & Stones egen fabrik på vackra Mallorca.
Innehåller magiska Aventurin. Doften är en blandning av ekologiska eteriska oljor som bergamot and patchouli.

Varje ljus är inslaget och förpackat i en högkvalitativ låda tillverkad lokalt i Spanien i svart samt i svart silkespapper.

BETYDELSE
Aventurinen kommer in i ditt liv för att låta dig veta att allt är möjligt. Den är lugnande och balanserande vid emotionell upprördhet. Aventurinen har starkt helande egenskaper. Grön Aventurin är allmänt känt för att ge framgång och lycka.

AFFIRMATION
Jag välkomnar rikedom och överflöd i mitt liv och skapar utrymme för mina drömmars resa.

LOVE LIGHT & LIFE
När du tänder ditt ljus kan du välja mellan att lämna dina stenar i ljuset, eller ta ut dem och lägga dom intill ljuset. Om du vill lämna dem i ljuset, se bara till att de inte kommer för nära veken eftersom det kan släcka lågan. Om det händer flytta dem lite åt sidan när vaxet smälter.

Låt inte ditt ljus brinna i mer än 3 timmar åt gången och trimma alltid veken till 0,5 cm och efter att du har bränt ditt ljus. När du får en kristall, antingen som en ensam kristall, eller i någon av våra produkter, är det så viktigt att du tar en minut på dig att få kontakt med den. 

Ta en minut och håll bara i den – eller håll bara en hand över stenen – blunda och känn in energin. Du kanske känner ett litet pirr eller en slags varm känsla. Manifestera för din kristall om dina drömmar. Det gör du genom att bara blunda och se drömmen framför dig och verkligen känna den. Lita bara på att universum låter det hända och släpp taget.

Kristaller har olika typer av energi. Dessa energier påverkar energin runt dig och till och med hur du känner dig!

TÄNK PÅ ATT:

Kristaller kan lossna under transporten, detta påverkar inte kvaliteten på bränningen och är ingen reklamation. Värm lite på ljuset och sätt tillbaka den lösa kristallen om du vill. Produkter är helt handtillverkade och kan skilja sig något från bilden. Kristaller är naturliga produkter och varje kristall skiljer sig åt. På så vis är varje ljus helt unikt och lita på att just dessa kristaller är menade till dig.

  • Brinntid 48 timmar
  • Diameter 10 cm, höjd 8 cm
  • 290 ml
  • 100 % naturligt sojavax och ekologiska eteriska oljor
  • Naturlig bomullsveke
  • Kristaller: Rosenkvarts
  • Doft: Lavendel och Citron