STOR UTFÖRSÄLJNING

Bok "Kvinnokompassen" - Ida B. Olsson

279 kr

- Fri Frakt över 599kr, annars 49kr
- Alltid fria byten!
- Fri paketinslagning (Lägg till meddelande i kassan)
- 1-3 dagars leveranstid

Kvinnokompassen av Ida B. Olsson är en inspirationskälla för alla kvinnor som söker balans i tillvaron. Känner du dig också ur balans ibland utan att förstå varför? Det är du inte ensam om. Kvinnokompassen – En mjuk guide till din inre kraft är boken som på ett inspirerande sätt använder den symboliska kompassen för att vägleda sina läsare – från det lustfyllda Norr till det vilsamma och återhållsamma Söder. 

Boken är skriven av hälso- och träningscoachen, föreläsaren och yogaläraren Ida B Olsson, som ägnat de senaste 15 åren att hjälpa kvinnor att hämta kraft även när de känner sig begränsade – med målet att skapa harmoni som räcker hela månaden. 

"De flesta kvinnor är inte skapta för ett liv där alla dagar är likadana och på många sätt är anpassade efter männens förutsättningar. Förklaringen ligger i menstruationscykeln. Om du lär dig att utnyttja energin när du är på topp – likaväl som att lyssna på kroppen när den behöver vila och få omsorg – då finns möjligheten att hälsa, träning och kärlek kan nå sin fulla potential." Ida B. Olsson

Ida B. Olsson delar med sig av sina egna erfarenheter och hur hon anpassar sitt liv och vardag enligt kompassen. Ingen kvinnas behov liknar den andras till punkt och pricka men riktlinjerna finns där: god sömn, vistelse i naturen, lagom träning efter konstitution och ork, begränsad skärmtid, hälsosam kost är alla bra ingredienser för att skapa återhämtning och balans i tillvaron. 

  • Utgiven: 2022
  • Format: Hårda pärmar
  • Språk: Svenska
  • Sidor: 203
  • Mått: 245 x 175 x 25 mm

Ida B Olsson har ägnat de senaste 15 åren att hjälpa kvinnor att hämta kraft även när de känner sig begränsade – med målet att skapa harmoni som räcker hela månaden. Bland många projekt inom hälsa har hon startat den ideella föreningen Minirunners, vars verksamhet går ut på att barn och vuxna tillsammans ska träna helt utan prestationskrav.